Beoordelingen van Bella Rita Makkum

Recente recensies van Bella Rita Makkum

4 sterren na 99 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, top bezorging

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ei op de pizza was rauw! Niet opgegeten, zonde!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was later dan de voorspelde bezorgtijd. Dit was niet de eerste keer dat het later was.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en veel voor weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel eten. En met een uurtje bij je thuis afgeleverd hellemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg. Prima!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Grote porties, snel bezorgd en nog goed warm!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen de verwachte tijd, het eten ruim voldoende, erg lekker en nog erg warm ondanks de lange rit. Als dezelfde bezorger volgend weekend werkt, bestel ik opnieuw, wat n aardige, leuke knul!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd. Prima eten. Portie patat enorm. Lekkere shoarma.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was keurig op de afgesproken tijd klaar.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Snelle brengservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eten voor een lage prijs, eten is goed op smaak. Bezorging uiterst vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, uitstekende online service en stipte bezorging. Jullie hebben de zaken goed voor elkaar.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger vriendelijk en het eten goed warm ondanks dat ik op de rand van het bezorggebied zit. Goed gevulde pizza, ook voor de kinderen. Schotel is mooi compleet, lekkere sauzen. Fijn ook dat de corona maatregelen goed in acht genomen werden. Aanrader!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op de afgesproken tijd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en netjes bezorgd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden vanaf een vakantiepark en werden keurig gebeld op moment van vertrek, zodat we de bezorger bij de slagboom konden opwachten. Het waren prima pizza's en een lekkere wrap.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd heerlijk, warm en rijkelijk belegd! Super tevreden!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en de bezorging 👍

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim optijd en eten net als vorige keren erg lekker. Ik had gevraagd voor wat plastic vorken omdat ik door verhuizing en nog bezig zijnde met verbouwing niet bij mijn bestek kan😅 kreeg ik 2 normale messen en vorken erg lief!! Super bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna twee uur, voor het eten bezorgd was. De patat was lauw en slap geworden, dus niet lekker.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pizza

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben teleurgesteld in de manier van werken van Bella Rita. Afgelopen weken spendeerde ik weer even met mijn ouders, normaliter ben ik woonachtig in Amsterdam maar wel een Makkumer van oudsher. Op de zondag was ik op zoek naar een lekkere broodje Kebab en tot mijn grote verbazing, duurt het proces en de bestelling hiervan ruim 1:30 uur. Dit vind ik echt veel te lang en kan echt niet. Daarnaast word ik na 19:15 (afgesproken bezorgtijd) pas gebeld. Je betaald ruim €15 waardoor je naast een broodje ook nog eens duizend nutteloze dingen erbij moet bestellen maar goed, je gunt het ze en wat krijg je? Een bestelling die ruim te laat is, een broodje die ik alleen maar kan categoriseren als oké en niet eens een excuses of compensatie. Ik zal Bella Rita nooit meer gebruiken en ook niet meer aanraden tegenover alle Makkumers die hier nog wonen. Als ik nu zelfs mijn lokale Kebabzaak in Amsterdam had gebeld en hem in Makkum liet bezorgen, dan was hij er sneller geweest dan Bella Rita.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en lekker gegeten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra knoflooksaus! De pizzas waren zoals altijd erg lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een uur te laat. Al vroeg in de middag besteld en kreeg als reactie dat het druk was toen we zelf hadden gebeld waar die bleef. Pizza mager belegd voor de prijs. Grootte van de pizza was prima.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen erg jammer dat er niet naar onze opmerking is gekeken die we bij de bestelling hadden gezet. Bezorging was een uur te laat, maar de bezorger was vriendelijk en bood zijn excuses aan dat het te laat was door de enorme drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs en de bezorging was mooi op tijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en op tijd. Het eten was heerlijk! De volgende keer hoeven we niet te twijfelen waar we eten gaan bestellen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima online bestel mogelijkheden, uitgebreide menukaart, correcte bezorgservice en vooral heerlijke pizza's. Een aanrader.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Kan niet beter!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna anderhalf uur. Dat is echt veel te lang. Jammer. Eten niet echt warm meer. Wel vriendelijke bezorger

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur van te voren bestelling doorgegeven, levering rond het gewenste tijdstip, ruime portie van de schotel en ruim belegde pizza.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza peperone.de pasta ook goeden het stokbroodje super!(met kruiden)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de shoarma niet erg lekker weinig smaak en best hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat eten, maar of dit zo blijft?? De schotels worden nu wel erg klein. Patat in overvloed maar vlees veel te weinig. 3 schotels voor 2 volwassen en 1 kind van vijf en niet voldoende! Dit was eerder nooit zo!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was slap en koud en pizza’s ook koud. Hadden 18:30 besteld, kregen mail dat t om 18:50 opgehaald kon worden. Om 18:45 stond t klaar en was t koud.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! De bezorging duurde echter wel een beetje lang, bijna twee uren. Gelukkig was het eten nog hartstikke warm en het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd besteld en alles was lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dank jullie wel.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker uitstekend 👍

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service lekker eten!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat je lang op je eten moet wachten terwijl er niemand voor je is. Het eten verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne mensen goede pizza’s

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorgen ging nu ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm lang moeten wachten 2,5 uur. Waarschijnlijk was onze bestelling gewoon vergeten. Maar uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten. We gaan het vanavond denk ik nog een keer proberen. En lekker eten en een acceptabele bezorgingstijd.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Optijd reserveren. En kon netjes om 6 uur afhalen Top

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan afgesproken, heerlijk en goed heet, top!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza.s en shoarma schotel waren goed,de patat die bij m.n dochter haar cheesburger zat was taai ,en teveel kaas over burger. Smaak was goed. Bezorging kwartier telaat . Heerlijk gegeten .

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor 2 dagen genoeg

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

goede pizza en super vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen net als de vorige keer heel lang moeten wachten

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, bijna 1u30 na online bestelling maar warm eten en heel lekker

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was een TOP-pizza, goed gemaakt door de bakkers! Pizza: Margherita

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende eten, en prima service. Zeker een aanrader.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, alleen erg jammer dat de korst van de pizza nooit knapperig is en best snel koud is. Eigenlijk al bij de bezorging. smaak en hoe het belegd is altijd in orde.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat was iets taai maar verder was het eten helemaal prima. Bestellen zeker vaker!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In geen tijden zo'n lekkere pizza gehad

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bestellen altijd dezelfde pizza (11) lekkerder bestaat niet.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang, broodje doner was nat van het vet, net zoals de pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk warm en rijkelijk belegd. Ook werd het snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren overheerlijk!! De rest van de bestelling was ook in orde top.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd ! Aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed te eten !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd was wat te lang 1 uur en 45 min! Dat zou in het vervolg wat sneller mogen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Pizza Hawaii met Spaanse peper, 10/10!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima de bezorging ook weer top. Aanrader!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten en optijd bezorgd.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

had via online afhalen hete kip met sambal besteld, kreeg giros en was ook niet warm. De eerste keer dat ik niet tevreden was, heb het opgegeten, want het was wel lekker, alleen had ik zin in iets anders.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellende kwaliteit. Pizza kwam nat binnen in mijn huis. Veel te veel ui, veel te weinig groente. De ui veel te scherp voor een gewone pizza, ik had geen scherpe besteld. Nee, dit kan echt beter.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder te vragen was de pizza al voprgesneden! Ideaal! Dankjulliewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker en nog warm. Ik had gevraagd bij de opmerkingen gevraagd of hij voor gesneden kon worden, dit is helaas niet gedaan. De bodem mag van mij krokanter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, was lekker al mag de bodem van mij wel wat meer krokant zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur besteld en 21.25 uur pas gekregen terwijl er in de mail stond dat het om 19.20 zou worden geleverd

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten .alleen 2 uur wachttijd dat bezorgd word vind ik niet kunnen. 17.40 besteld .19.49 bezorgd .19.10 nog gebeld zegt mw dat ze aan het inpakken zijn en komen er aan. 19.45 kwamen ze pas gekregen .geef dan aan dat later word. Of bezorg niet .zo jammer .

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd, vers, op tijd.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten was heerlijk

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service heerlijk eten lekker warm en prompte bezorging

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en op tijd bezorgd.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een halfuur later dan werd beloofd bezorgd.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur gebeld waar mijn bestelling bleef. Toen was het bijna onderweg. In de bevestigingsmail stond dat het ‘zo snel mogelijk’ bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer goed en mooi optijd gebracht

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat mag iets minder kruidig. Verder prima!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere (met zorg bereid) pizza en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd! Heerlijk begin van het weekend, dank jullie wel!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en nog zeer heet. Heerlijk gegeten. Bedankt.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating