Beoordelingen van Bella Rita Makkum

Recente recensies van Bella Rita Makkum

4 sterren na 247 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Goed eten maar een half uur wachten op een online geplaatste bestelling is te lang.

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen

, 30-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Lang moeten wachten. Wel erg lekkere pizza’s

, 29-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere pizza's. Bezorging op tijd en de juiste plek terwijl we niet op een standaard huisadres verbleven. Top!

, 27-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ruime porties en ondanks dat ik ver buiten Makkum woon nog goed heet. Bezorgtijd zou 60min zijn, het eten was er na 50min al! De bezorger is ontzettend leuk en vriendelijk.

, 26-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, jammer dat we anderhalf uur op 3 pizza's moesten wachten

, 24-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig vlees veel botten in de spareribs jammer

, 20-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 2 uur op ons eten gewacht!! Ik heb twee keer moeten bellen. Dit doen we dus NOOIT meer.

, 18-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker ,soms wat te laat maar de moeite waard om te wachten

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger zelf is echt ontzettend leuk, dat maakt t dus dubbel zo vervelend om ruim 2 uren te moeten wachten tot hij met de pizza's voor de deur stond. De pizza's zelf waren heerlijk en zijn tot de laatste kruimel verslonden.

, 25-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet goed doorgekomen ofzo, daarna nog een rekenfout gemaakt met het bedrag wat we betalen moesten en vervolgens een uur langer moeten wachten.... niet voor herhaling vatbaar dit

, 21-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was boven verwachting, al helemaal het voorafje. Stokbrood met kruidenboter ga ik nu standaard toevoegen aan elke bestelling. Gratis drankje maakte het helemaal af.

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD LEKKER

, 22-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top service

, 16-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles bestens….als Krönung war das Essen einfach Spitze. Nur zu empfehlen!

, 02-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime kaart met heerlijk eten en een fijne bezorging. Een aanrader!

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd LEKKER

, 25-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Delicious pizzas and great service!

, 25-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top bezorging! Aanrader

, 17-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Complimenten aan de zaak alles was keurig netjes en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Niets op aan te merken.

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, patat kapsalon en kindermenu’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede kwaliteit en nooit te weinig. Super aardige bezorgers. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier te laat

, 28-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijke pizza en op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was overheerlijk en goed warm. Herhaling vatbaar ! Wij gaan hier vaker bestellen.

, 16-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat, heel weinig en helenkleine spareribs. Heet besteld maar zoet gekregen.

, 04-03-2022

Kwaliteit:

Rating

op tijd en lekker

, 02-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd

, 27-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zijn altijd heerlijk (en goed warm👌🏻). Gisteravond 10 pizza’s besteld; ipv blikje cola een grote fles cola ontvangen van Bella Ria. Nog bedankt daarvoor🙏🏻.

, 24-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een shoarma speciaal schotel besteld, maar kreeg een shoarma schotel.

, 23-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan verwacht ,maar zeer vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer goed en mooi op tijd

, 21-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten, uiteindelijk bestelling gekregen maar dit 50 minuten te laat. Geen compensatie of iets gekregen, alleen een sorry het is druk. Vind dit iets te weinig had wel even een extraatje verwacht of een tegoedbon voor een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke pizza's gegeten. Absoluut een aanrader!!

, 17-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zo lekker gegeten van jullie heerlijke eten, gaan we zeker vaker doen.

, 16-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke pizza. Bedankt

, 14-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uren wachten op 2 pizza’s. Elke keer is er wel wat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en porties prima. De temperatuur van het eten was lauw. Twintig minuten later bezorgen dan de uitgekozen en verwachte bezorg tijd vinden wij te lang.

, 30-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige online bestelmogelijkheid. Makkelijk, snel en lekker.

, 20-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heet bij bezorging Bestelling keurig compleet Weer super lekker gegeten..!!

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, bijna uur langer op bestelling gewacht dan aangegeven en kwaliteit liet te wensen over... spareribs vooral botten en pezen en één van de pizza's erg zwart... spitigernôch.

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs hot Lekker! Álleen niet heel veel ribs.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren te doorbakken. De shoarma waren kleine stukjes. We zijn beter gewend van Bella Rita. Volgende keer weer beter!

, 06-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heelijk en TOP bezorging

, 06-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Duurde wat lang maar was heerlijk!

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere spareribs!

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandag pizzadag en dus vaak druk. De bestelling werd ruim op tijd bezorgd, rijkelijk belegd en nog erg heet! We hebben heee gegeten!

, 26-12-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten meer spareribs is welkom in een menu.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk warm en smaakte geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het eten was nog good heet…… Super lekker gegeten weer 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Snel. Alles compleet en heerlijk gegeten! Heerlijk dat ze ook op het villa park bezorgen

, 12-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling ontvangen. 2x kip donner en 1x broodje shoarma besteld. Werden 2x shoarma en 1x kip.

, 07-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder contact van de pizzaria laten ze jou gewoon wachten. Na 2 uur gebeld, word stug gereageerd en zegt dat de bestelling eraankomt en hangt meteen de hoorn erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid viel erg tegen, terwijl dit voorheen altijd goed was. We hadden o.a. de shoarma schotel speciaal besteld. Maar hier zaten geen champignons in, terwijl dit wel in de beschrijving stond. Heel veel ui en weinig shoarma. Erg jammer.

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet meer te eten. Plat gedrukt tegen deksel van de pizzadoos

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam 3 kwartier te laat en het was niet zo warm

, 03-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en goed gevuld

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Slecht. Op een dinsdag na een uur nog geen eten. Dan bel je, zeggen ze binnen nu en 10 min is het er. Duurt het al met al nog anderhalf uur. En het eten komt koud aan. Niet oke!

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en lekkerrrrr

, 10-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet lekker, zat een vreemde smaak aan. Pasta was wel goed.

, 08-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de pizza's waren goed heet. Pizza's hadden genoeg toppingen en smaakten heerlijk.

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en goed en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wir haben um 18 Uhr für 19.15 Uhr online eine Bestellung aufgegeben. Die Bestätigungsmail besagte Lieferung für 19.40 Uhr, was ja noch okay gewesen wäre. Nach zwei Anrufen, bei denen einem gesagt wurde es würde nur Niederländisch oder "Belgisch" gesprochen und "kommt in 13 Minuten" & "kommt in 4 Minuten", was beide Male nicht stimmte, kam das Essen um 20.40 Uhr. Keine Entschuldigung und der Fahrer war auch noch unfreundlich als er auf die lange Zeit angesprochen wurde. Das Essen war geschmacklich okay

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben nooit zo van het schrijven van mindere recensies maar nu dan wel omdat de service echt onder de maat was. Vrijdag 01 oktober via de site van Bella Rita 2 pizza's besteld. Ik heb dit expres via de site van de pizzeria zelf gedaan omdat ik weet dat via thuisbezorgd er extra kosten voor de ondernemer zijn. De pizza's zouden om 18.45u geleverd worden. Om 19.20u maar gebeld over de status. Er werd aangegeven dat de pizza's er om 19.50u zouden zijn. Helaas om 20.10u nogmaals gebeld. Het was druk dus nog niet gelukt uiterlijk om 20.30u was het antwoord. Om 20.50u zijn de pizza's geleverd. Bij het openen van de doos bleek één pizza niet de bestelde pizza te zijn. Daarnaast was de bodem slap en weinig smaak. Al met al zeer teleurstellend.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

U krijgt van ons 1 blikje cola gratis, wanneer je er drie blikjes fris bijbesteld niet?? Heel apart.....

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 en een half uur op mijn bestelling gewacht. Kinderen lagen al op bed. Na 2 uur gebeld en toen zou het binnen 20 minuten bezorgd worden maar dus toch nog weer later. Geen excuses alleen ja het was weer eens druk he... We hadden gevraagd patat zonder kruiden maar die zaten er toch op. Het zou helpen als het gecommuniceerd wordt als de wachttijd langer is dan bijvoorbeeld 1.5 uur.

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De aller slechtste pizza ooit: een kant en klare bodem, geen verse tomaten saus en de pizza had amper de oven gezien want de paprika en uien waren nog rauw. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk bezorging perfect alleen een klein beetje te laat, maar is ook moeilijk te vinden.

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

All good. Good order system (even I don't speak Dutch, it is easy to understand) , no spezial app required (very good), just through the browser), pizza ready for pick up on time, and tasty pizza. So, a happy customer. And covid conform. So, we will come back.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, warm en lekker

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en bezorgd voor de tijd die doorgegeven was! Top😊

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, en ruim binnen de beloofde tijd. Vers en heerlijk warm en goede kwaliteit. Een dikke voldoende!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk!

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.. zelfs op de camping!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goddelijk Zeer snel bezorgd Ontzettend aardige bezorger die ook nog eens de tijd nam om dat ik tijdelijk slecht te been ben Ik heb alleen maar lof De site is ook zeer prettig Overzichtelijk je kunt zelfs een gratis drankje naar keuze krijgen Ontzettend bedankt en ik neem zeker vaker graag gebruik van en met jullie eten en site

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er (veel) sneller als de aangegeven tijd, en kwaliteit was ook veel beter als eerdere bestelling. Vroeg bestellen is dus aan te bevelen. Een klein verbeterpuntje: een (gratis) blikje drinken bij 3 pizza’s is wel erg delen.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is iets laat na 19:00 uur zei je, dat was trouwens al een uur na het bestellen. Dus ik heb 2 uur moeten wachten om een ​​pizza te halen. Wat denk je? Aanvaardbaar?

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel erg lang, maar veel lekker eten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een uur op mijn bestelling moeten wachten en heen en weer moeten bellen. Terwijl ik ook optijd besteld had voor alleen pasta en een soepje. Pasta was warm genoeg alleen de soep was lauw.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zoals altijd!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat ze zelfs bij de jachthaven wilden bezorgen. Pizza's waren oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is ons uitstekend bevallen. Bezorgd bij de camping, het was warm en erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Fijn dat ze waren voorgesneden. Leuk een blikje fris erbij!!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en in aangeven tijdsbestek bezorgd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs tijdens zware regen bezorgen ze nog! eten is altijd heerlijk en voor een goede prijs

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je een wrap shoarma... zit er zonder dat dit aangegeven is knoflook op, kon meteen weggegooid worden erg zonde van het geld ben er niet over te spreken stond ook duidelijk in de opmerkingen alleen shoarma verder niks.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De schotels zijn zoals altijd goed. Maar de pizza's waren net als de vorige keer niet goed. Niet gaar, en de bodem was compleet "door" gelekt.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, afgesproken tijd nakomen is hopeloos, doe daar wat aan.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte op vrijdag 20 minuten later met bezorgen. Eten was zoals altijd goed.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar tevredenheid

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en lasagna keurige bezorging

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipdoner speciaalschotel zat we lk heel veel ui en vocht in, de mixed gril schotel hebben we nog ff in de pan gebakken. Bodem van tas was doordrenkt met vet. Ik ga hier nooit weer bestellen!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel bezorgd.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakte weer heerlijk. Gratis drinken erbij en gratis bezorging, TOP!!!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opzich lekker alleen de broodjes dreven in het vet dat vond ik erg jammer en vooral erg zonde anders had ik het niet gekozen zonde van de €20.. erg jammer eten is normaal perfect.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang voor we het eten kregen

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, grote porties. Kon niet beter!!!! Zeker tot de volgende keer.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ok niet uitzonderlijk. Pizza was niet warm meer. Ik had een pasta maar die bestond voor de helft uit ui. En de broccoli was ver te zoeken. De ossenhaas was gewoon doner. Ik had om 18.45u besteld en om 20.45u is het geleverd!! Het zou om 20u bezorgd worden. Om 20.25u gebeld en toen stond het net in de oven. Jullie moeten echt beter leren plannen. Ik zou hier nooit meer bestellen.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. Ruim op tijd (20 min eerder). Megaportie Mixed grill Makkum. Voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel veel en goed eten voor een prima prijs. En de bezorger is zoals altijd erg aardig!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling van 2 pizza's kwam afgelopen zondag een half uur te laat. Zowel op de vaste telefoon als op de mobiele telefoon werd niet opgenomen. Wel 10x gebeld!! Mijn man is daarop naar het restaurant gereden, waar ze zeiden er mee bezig te zijn. Op het feit dat ze onbereikbaar waren per telefoon werd niet gereageerd. Slordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Maar tip als laterbezorgd word. Meld dat via de mail ofzo. 1 a 2 uur extra wachttijd is niet leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer heerlijk eten. Een tip: de koude knoflooksaus niet met de warme satesaus in één zakje verpakken. De satesaus was nu koud en de knoflooksaus lauw.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering duurde te lang (2 uren voor 2 kapsalons ?). Als het druk is moet je meer mensen aannemen :) of je kaart kleiner maken. erg jammer, voor de rest prima eten

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en warm!SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, top bezorging

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ei op de pizza was rauw! Niet opgegeten, zonde!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was later dan de voorspelde bezorgtijd. Dit was niet de eerste keer dat het later was.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en veel voor weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel eten. En met een uurtje bij je thuis afgeleverd hellemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en meer dan genoeg. Prima!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Grote porties, snel bezorgd en nog goed warm!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen de verwachte tijd, het eten ruim voldoende, erg lekker en nog erg warm ondanks de lange rit. Als dezelfde bezorger volgend weekend werkt, bestel ik opnieuw, wat n aardige, leuke knul!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangegeven tijd. Prima eten. Portie patat enorm. Lekkere shoarma.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was keurig op de afgesproken tijd klaar.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Snelle brengservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eten voor een lage prijs, eten is goed op smaak. Bezorging uiterst vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, uitstekende online service en stipte bezorging. Jullie hebben de zaken goed voor elkaar.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger vriendelijk en het eten goed warm ondanks dat ik op de rand van het bezorggebied zit. Goed gevulde pizza, ook voor de kinderen. Schotel is mooi compleet, lekkere sauzen. Fijn ook dat de corona maatregelen goed in acht genomen werden. Aanrader!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op de afgesproken tijd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en netjes bezorgd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden vanaf een vakantiepark en werden keurig gebeld op moment van vertrek, zodat we de bezorger bij de slagboom konden opwachten. Het waren prima pizza's en een lekkere wrap.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd heerlijk, warm en rijkelijk belegd! Super tevreden!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en de bezorging 👍

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim optijd en eten net als vorige keren erg lekker. Ik had gevraagd voor wat plastic vorken omdat ik door verhuizing en nog bezig zijnde met verbouwing niet bij mijn bestek kan😅 kreeg ik 2 normale messen en vorken erg lief!! Super bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna twee uur, voor het eten bezorgd was. De patat was lauw en slap geworden, dus niet lekker.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker pizza

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben teleurgesteld in de manier van werken van Bella Rita. Afgelopen weken spendeerde ik weer even met mijn ouders, normaliter ben ik woonachtig in Amsterdam maar wel een Makkumer van oudsher. Op de zondag was ik op zoek naar een lekkere broodje Kebab en tot mijn grote verbazing, duurt het proces en de bestelling hiervan ruim 1:30 uur. Dit vind ik echt veel te lang en kan echt niet. Daarnaast word ik na 19:15 (afgesproken bezorgtijd) pas gebeld. Je betaald ruim €15 waardoor je naast een broodje ook nog eens duizend nutteloze dingen erbij moet bestellen maar goed, je gunt het ze en wat krijg je? Een bestelling die ruim te laat is, een broodje die ik alleen maar kan categoriseren als oké en niet eens een excuses of compensatie. Ik zal Bella Rita nooit meer gebruiken en ook niet meer aanraden tegenover alle Makkumers die hier nog wonen. Als ik nu zelfs mijn lokale Kebabzaak in Amsterdam had gebeld en hem in Makkum liet bezorgen, dan was hij er sneller geweest dan Bella Rita.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en lekker gegeten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de extra knoflooksaus! De pizzas waren zoals altijd erg lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een uur te laat. Al vroeg in de middag besteld en kreeg als reactie dat het druk was toen we zelf hadden gebeld waar die bleef. Pizza mager belegd voor de prijs. Grootte van de pizza was prima.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen erg jammer dat er niet naar onze opmerking is gekeken die we bij de bestelling hadden gezet. Bezorging was een uur te laat, maar de bezorger was vriendelijk en bood zijn excuses aan dat het te laat was door de enorme drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs en de bezorging was mooi op tijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en op tijd. Het eten was heerlijk! De volgende keer hoeven we niet te twijfelen waar we eten gaan bestellen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima online bestel mogelijkheden, uitgebreide menukaart, correcte bezorgservice en vooral heerlijke pizza's. Een aanrader.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Kan niet beter!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna anderhalf uur. Dat is echt veel te lang. Jammer. Eten niet echt warm meer. Wel vriendelijke bezorger

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur van te voren bestelling doorgegeven, levering rond het gewenste tijdstip, ruime portie van de schotel en ruim belegde pizza.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza peperone.de pasta ook goeden het stokbroodje super!(met kruiden)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de shoarma niet erg lekker weinig smaak en best hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat eten, maar of dit zo blijft?? De schotels worden nu wel erg klein. Patat in overvloed maar vlees veel te weinig. 3 schotels voor 2 volwassen en 1 kind van vijf en niet voldoende! Dit was eerder nooit zo!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was slap en koud en pizza’s ook koud. Hadden 18:30 besteld, kregen mail dat t om 18:50 opgehaald kon worden. Om 18:45 stond t klaar en was t koud.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! De bezorging duurde echter wel een beetje lang, bijna twee uren. Gelukkig was het eten nog hartstikke warm en het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd besteld en alles was lekker

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dank jullie wel.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker uitstekend 👍

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service lekker eten!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat je lang op je eten moet wachten terwijl er niemand voor je is. Het eten verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne mensen goede pizza’s

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorgen ging nu ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben enorm lang moeten wachten 2,5 uur. Waarschijnlijk was onze bestelling gewoon vergeten. Maar uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten. We gaan het vanavond denk ik nog een keer proberen. En lekker eten en een acceptabele bezorgingstijd.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Optijd reserveren. En kon netjes om 6 uur afhalen Top

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan afgesproken, heerlijk en goed heet, top!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza.s en shoarma schotel waren goed,de patat die bij m.n dochter haar cheesburger zat was taai ,en teveel kaas over burger. Smaak was goed. Bezorging kwartier telaat . Heerlijk gegeten .

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voor 2 dagen genoeg

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

goede pizza en super vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen net als de vorige keer heel lang moeten wachten

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, bijna 1u30 na online bestelling maar warm eten en heel lekker

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was een TOP-pizza, goed gemaakt door de bakkers! Pizza: Margherita

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende eten, en prima service. Zeker een aanrader.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, alleen erg jammer dat de korst van de pizza nooit knapperig is en best snel koud is. Eigenlijk al bij de bezorging. smaak en hoe het belegd is altijd in orde.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat was iets taai maar verder was het eten helemaal prima. Bestellen zeker vaker!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In geen tijden zo'n lekkere pizza gehad

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bestellen altijd dezelfde pizza (11) lekkerder bestaat niet.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang, broodje doner was nat van het vet, net zoals de pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk warm en rijkelijk belegd. Ook werd het snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren overheerlijk!! De rest van de bestelling was ook in orde top.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd ! Aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed te eten !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wachttijd was wat te lang 1 uur en 45 min! Dat zou in het vervolg wat sneller mogen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Pizza Hawaii met Spaanse peper, 10/10!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker!!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima de bezorging ook weer top. Aanrader!!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten en optijd bezorgd.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

had via online afhalen hete kip met sambal besteld, kreeg giros en was ook niet warm. De eerste keer dat ik niet tevreden was, heb het opgegeten, want het was wel lekker, alleen had ik zin in iets anders.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellende kwaliteit. Pizza kwam nat binnen in mijn huis. Veel te veel ui, veel te weinig groente. De ui veel te scherp voor een gewone pizza, ik had geen scherpe besteld. Nee, dit kan echt beter.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder te vragen was de pizza al voprgesneden! Ideaal! Dankjulliewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker en nog warm. Ik had gevraagd bij de opmerkingen gevraagd of hij voor gesneden kon worden, dit is helaas niet gedaan. De bodem mag van mij krokanter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, was lekker al mag de bodem van mij wel wat meer krokant zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur besteld en 21.25 uur pas gekregen terwijl er in de mail stond dat het om 19.20 zou worden geleverd

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten .alleen 2 uur wachttijd dat bezorgd word vind ik niet kunnen. 17.40 besteld .19.49 bezorgd .19.10 nog gebeld zegt mw dat ze aan het inpakken zijn en komen er aan. 19.45 kwamen ze pas gekregen .geef dan aan dat later word. Of bezorg niet .zo jammer .

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd, vers, op tijd.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten was heerlijk

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service heerlijk eten lekker warm en prompte bezorging

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en op tijd bezorgd.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een halfuur later dan werd beloofd bezorgd.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur gebeld waar mijn bestelling bleef. Toen was het bijna onderweg. In de bevestigingsmail stond dat het ‘zo snel mogelijk’ bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer goed en mooi optijd gebracht

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat mag iets minder kruidig. Verder prima!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere (met zorg bereid) pizza en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd! Heerlijk begin van het weekend, dank jullie wel!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en nog zeer heet. Heerlijk gegeten. Bedankt.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating